fbpx

Julefrokost

Julefrokost

Perfekt underholdning til jeres julefrokost.

Dine gæster vil elske det

Når det bliver december er det tid til hygge under varme tæpper og familietid, men det er også tid til at planlægge og deltage i årets julefrokoster.

Planlægger du en julefest og leder efter en sjov måde at fange minder fra begivenheden på? I stedet for at leje en traditionel fotobooth, som mange gør, hvorfor så ikke prøve en backdrop eller fotobaggrund?

Mybackdrop tilbyder en unik og kreativ måde at tage billeder til din julefest.
Med mulighed for forskellige farver, størrelser og tilbehør at vælge imellem kan du finde den perfekte foto-baggrund, der matcher temaet for din begivenhed. Uanset om du vil have et vinterlandskab, en hyggelig pejs eller en festlig anti julefrokost, kan du finde en backdrop, der vil tilføje et særligt touch til din fest.

Ikke alene er fotovægge et mere unikt og interessant alternativ til fotobokse, men de tilbyder også en række fordele.
For det første er fotovægge meget mere glamouriøse og “extra” end fotobokse, hvilket kan tage din fest til et højere niveau og gøre den til en fest som ingen glemmer
For det andet er lejebaggrunde nemme at sætte op og tage ned, så du behøver ikke bekymre dig om nogen kompliceret teknisk opsætning eller oprydning.

Vigtigst af alt er, at backdrops giver en smuk og mindeværdig baggrund til dine festbilleder. Dine gæster vil elske at posere foran kulissen og tage billeder, der fanger sæsonens ånd.
Med en fotobaggrund kan du være sikker på, at din julefest bliver fyldt med sjov, latter og smukke billeder, som du og dine gæster vil værdsætte i mange år fremover.

Sidder du og mangler lidt inspiration eller ideer til underholdningen til julefrokosten?

Måske har du lejet et selfie kamera til jeres fest, men mangler en fed foto baggrund.

Uanset hvad du skal fejre, kan du med en Mybackdrop, få mange timers sjov og underholdning til dig og dine gæster.
Selfievæggen, også kaldet en backdrop, vil forevige jeres festlige aften med smukke fotos.
Og alle kan være med, uanset om man er ung eller gammel.

Det eneste man behøver er backdroppen og en telefon, og så kan man ellers gå i gang med at tage en masse flotte sjove selfies.

Med en backdrop behøver man ikke at leje et selfie kamera, da man får de flotteste fotos, selv med et telefon kamera og man behøver ikke have besværet ved at skulle finde en flot baggrund til sine billeder, når man har lejet et selfiecam.
Det er en god måde at få samlet både familie og venner på et foto, som vil forevige jeres aften. 

Lej neonlys og ringlight


Få årets billede til jeres julefrokost

Man kan bruge en backdrop til mange forskellige julearrangementer, ikke kun til julefrokost.

En fotovæg kan bruges til julemarked, juleafslutning i firmaet eller til julepynt i din forretning eller butik, hvor man kan give sine kunder mulighed for at tage det flotteste julebillede.
Man behøver ikke alt bøvlet med at leje et selfiekamera, og fotos, som gemmes i skyen og man derefter skal fremsende dem til sine gæster.
Man bruger bare sin egen telefon og tager et billede. Forskellen er dog at billederne får den flotteste baggrund man kunne tænke sig.
Det kan deles med det samme på sociale medier, uden behov for at downloade noget eller
En selfievæg kan skabe julestemning. Når en backdrop står for sig selv, er den flot og giver nogle smukke billeder.
Men vil man gerne gå all-in på jul til sin julefrokost kan man upgrade den julede festlige stemning ved at tilføje tilbehør.
Det kan for eksempel være et neon-skilt eller en rød/og grøn ballonbue.

Julefrokost i virksomheden

Skal firmaets julefrokost være lidt ekstra i år? Har i lyst til at gøre noget mere ud af den festlige stemning og underholdning til jeres medarbejdere?
Så kan en backdrop være en mulighed for jer.
Som virksomhed har man mulighed for at få lavet en særligt skræddersyet og specialdesignet fotovæg.
Vi kan lave en backdrop i virksomhedens brand farver og lave speciallavede neonskilte med virksomhedens logo eller særligt ønske om en glædelig jul.
Vi kan tilføje julens farver i form af neonskilte og ballon buer for at gøre fotovæggen ekstra flot og festlig.
Gå til “erhverv” for at læse mere om hvordan man bestiller en skræddersyet backdrop hos mybackdrop.

Gå til erhverv