fbpx

Den ultimative guide til at afholde en fantastisk fest for dine gæster.

Mangler du nogle gode ideer til din næste fest?
Og er du klar til at tage dine festarrangør-evner til næste niveau?

Temafester er altid sjovt og tilføjer et sjovt og underholdende twist til en eller helt almindelig fest. Uanset om du planlægger en fødselsdagsfest, en polterabend eller bare en sjov sammenkomst med vennerne, kan et gennemført tema gøre din begivenhed til den sjoveste fest.

Så gør dig klar til at dykke ned i verdenen af Hollywood-glamour, tropisk paradis, diskofeber og mere med denne ultimative guide til at afholde en spektakulær temafest.
Her får du 10 sjove og underholdende temaer, som kan give dig ideer og inspiration til at gøre din fest til en bragende succes.

1) Tropisk paradis: Tag stranden med hjem

Tropisk tropical backdrop


Forvandl dit hjem til en tropisk oase med et livligt og forfriskende tropisk festtema. Dekorer med palmeblade, oppustelige flamingoer og tiki-fakler. Lav en farverig cocktailbar, der serverer tropiske drinks som fx. piña coladas og mai tais. Spil livlig ø-musik og arranger limbo-konkurrencer eller en hula-dansedyst for at sætte gang i festen.

2) Hollywood-glamour: Rul den røde løber ud

Backdrop stof hollywood


Rul den røde løber ud og lad dine gæster opleve glitz og glamour fra Hollywood. Skab en glamourøs fotobaggrund med et Hollywood-skilt eller en stjernehimmel. Opfordr gæsterne til at klæde sig ud som deres yndlingsberømtheder og server elegante fingermad og champagne. Arranger en Oscar-inspireret prisuddeling for at tilføje ekstra underholdning til dine gæster.

3) Diskofest: Kom i gang med at danse

Backdrop stof disco fest


Tag tilbage i tiden og kom i gang med at danse med et diskofest-tema. Skab stemning med diskokugler, farverige lys og en dansegulv. Opfordr gæsterne til at klæde sig ud i funky disco-outfits og dans natten væk til disco-klassikere. Server retro-inspirerede snacks og signatur-disko-cocktails som den ikoniske “Saturday Night Fever” drink.

4) Hawaii Luau: Omfavn Aloha-ånden

Backdrop stof Hawaii tema fest


Transporter dine gæster til et tropisk paradis med et hawaiiansk luau-tema. Dekorer med farverige blomsterkranser, tiki-statuer og blomsteropstillinger. Server traditionelle hawaiianske retter som kalua-svinekød, poke bowls og frugtspyd. Arranger en hula-dans-lektion eller en optræden med ilddansere for at fascinere dine gæster.

5) 90’er-tema: Tilbage til de gode gamle dage

backdrop stof 90'er fest


Tag en nostalgisk tur tilbage til 90’erne med et tema, der hylder dette ikoniske årti. Dekorer med neonfarver, oppustelige boomboxe og plakater af 90’er-ikoner. Skab en spillestation med populære 90’er videospil og udfordr gæsterne til en dansekonkurrence med hits fra boybands og popdivaer. Server snacks inspireret af populære 90’er-godbidder som Pop Rocks og Dunkaroos.

6) Pretty in Pink: Her er plads til al påklædning, bare det er lyserødt

Backdrop girls night out fødselsdag


Skab en helt igennem lyserød og feminin atmosfære med et pink festtema. Dekorer med pastelfarvede balloner, delikate blomster og bløde lyserøde pynteting. Arranger en dessertbord fyldt med lyserøde godbidder som candyfloss, macarons og jordbærcupcakes. Opfordr gæsterne til at klæde sig i deres mest stilfulde lyserøde tøj for en ekstra touch af elegance.

7) Superheltefest: Lad din indre superhelt komme frem

Backdrop stof superhelt


Kanalisér din indre helt med et spændende superheltefest-tema. Opfordr gæsterne til at komme klædt ud som deres yndlings-superhelte og tilbyd kapper og masker til dem, der har brug for ekstra selvtillid. Skab en superhelte-træningsstation med forhindringsbaner og udfordringer. Server superhelte-inspirerede snacks og design en foto-bås med sjove superhelte foto rekvisitter.

8) Glitz n Glam: Glitter skal der til!

Glimmer backdrop


Lad dine gæster forkæle sig med en aften fyldt af elegance og luksus med et glitz n glam-tema. Dekorer med funklende guld- og sølvdetaljer, pailletter og glimtrende stoffer. Skab en hyggelig undervandsstemning med blå og grønne backdrop gardiner og lyskæder. Arranger en glamourøs rød løber-indgang for en VIP-behandling. Opfordr gæsterne til at klæde sig i deres mest glamourøse, glimmeragtige tøj og server fancy cocktails og hors d’oeuvres. Glem ikke at inkludere et foto-område, hvor gæsterne kan forevige deres glamourøse udseende.

9) Havfrue-magi: Dyk ned i en undervandsfantasi

Backdrop stof havfrue


Inviter dine gæster til en fortryllende undervandsverden med et havfrue-tema.
Dekorer med skinnende blå og og grønlige farver, søstjerner og perler. Skab en magisk atmosfære med funklende lys og en baggrund, der forestiller en undervandsscene. Tilbyd havfrue-inspirerede rekvisitter som tiaras og trefork til sjove fotomuligheder. Server skaldyrsretter og tilbyd forfriskende blåfarvede drikkevarer for at fuldende temaet.

10) Sommer tema: Uanset hvilken årstid

Backdrop stof blomstervæg


Lad os være ærlige. Danmark har ikke meget sommer og sol at gøre godt med i løbet af et helt år. Derfor kan med, på trods af mørke, kulde, regn og blæst, lave et sommer tema til sin fest og bringe sommeren tilbage. Bed alle om at dukke op i deres mest sommeragtige outfit.
Dekorer med lyse farver, tropiske mønstre og oppustelige pool-legetøj. Skab en farverig cocktailbar, der serverer frugtbaserede drinks og forfriskende cocktails. Opret et afslapningsområde med hængekøjer og sækkestole, hvor gæsterne kan slappe af og lege at det er sommer.

Husk, at nøglen til en vellykket temafest er opmærksomhed på detaljer. Overvej at inkorporere temaet i enhver del af din begivenhed, lige fra dekorationer til mad, musik og aktiviteter.
Opfordr dine gæster til at omfavne temaet ved at klæde sig ud eller deltage i tematiserede lege og konkurrencer.
Glem ikke at fange minderne med masser af billeder og du kan også tilbyde goodiebags, der passer til det valgte tema.
Jeg anbefaler altid at man tager et kig på Amazon.de for at finde sjove pyntegenstande, balloner og fest ting. De har et hav af forskellige ting til temafest.

Nu hvor du har disse 10 utrolige temaideer, er det tid til at vælge den, der taler mest til dig, og begynde at planlægge din næste fest.
Vær kreativ, hav det sjovt, og se, hvordan dine gæster bliver transporteret til en verden af forundring og spænding.
Så få fat i din festplanlægningsliste og gør dig klar til at afholde en temafest, der vil efterlade et varigt indtryk på alle, der deltager.

Lad festplanlægningen begynde!

Vores stof backdrops kan lejes via hjemmesiden.
De koster 459,- for leje (i op til 3 dage) og bliver sendt til dig direkte med posten. Prisen er inklusiv porto og retur porto.
De er super nemme at sætte op. De skal blot monteres direkte på din væg med nano tape.
Tjek vores udvalg af stof backdrop ud HER.