fbpx

Pergola med grønne planter

3.000,00 kr. inkl. moms

Pergola med grønne planter 


Størrelse
:
H240 x B240 x D150 cm

Materialer:
Aluminium stativ, grønt net til toppen og en masse forskellige grønne kunstige planter, creme hvid baggrundsgardin. (Lys hører ikke som udgangspunkt med i opsætninen)

Belysning:
Lys er ikke inkluderet som standard, men vi tilbyder lyskæder eller lyskæder med pærer for at skabe den perfekte atmosfære.

Lejebetingelser:

  • Pergolaen kan kun lejes i forbindelse med en eventstylingsopgave hos os.
  • Opsætning og nedtagning er IKKE inkluderet i prisen.
  • Lejeperiode: Op til 4 dage.
  • Pris for leje: 3000 kr. inkl. moms.

Beskrivelse

Skab magiske øjeblikke med vores Pergola

Når det kommer til at gøre dit event ekstra specielt, er vores Pergola med grønne planter den hemmelige ingrediens, du har brug for. Perfekt til alt fra bryllupper til sommerfester, denne smukke opsætning kan forvandle ethvert rum til et fortryllende paradis. Her er nogle fede måder at bruge vores pergola på og hvorfor den vil være et hit til din næste fest.

Loungeområde med wow-faktor

Forestil dig et hyggeligt loungeområde under en frodig pergola fyldt med grønne planter. Det er det perfekte sted for dine gæster at slappe af og nyde stemningen. Uanset om det er en bryllupsreception, en fødselsdagsfest eller en firmafest, vil denne opsætning skabe en afslappet og stilfuld atmosfære, som dine gæster vil elske.

Barområde

Vil du have en bar, der virkelig skiller sig ud? Brug pergolaen som et elegant barområde. De grønne planter skaber en naturlig og luksuriøs ramme, der gør baren til et centralt samlingspunkt. Perfekt til cocktails og gode samtaler, dette setup vil helt sikkert imponere dine gæster.

Fantastiske fotomuligheder

En pergola med grønne planter er også en fantastisk baggrund for billeder. Dine gæster vil elske at tage selfies og gruppebilleder foran denne smukke dekoration. Det er en enkel måde at tilføje et ekstra touch af glamour til din fest og skabe uforglemmelige minder.

Hvorfor vælge at leje den?

Visuel Skønhed:

Den grønne, frodige dekoration tilføjer et element af naturlig skønhed til dit event, som skaber en indbydende og afslappende atmosfære.

Fleksibel Opsætning:

Uanset om du vil bruge den som loungeområde, bar eller fotobaggrund, kan vores pergola tilpasses til dine behov.

Gæsteoplevelse:

Skab hyggelige hjørner, hvor dine gæster kan slappe af og nyde festen. En glad gæst er en god gæst!

Professionel Service:

Når du lejer vores pergola, sørger vi for alt – fra opsætning til nedtagning. Det eneste, du skal gøre, er at nyde festen.

Vil du gerne leje den til din næste fest?

Vores pergola med grønne planter er tilgængelig som en del af vores eventudlejning og eventstyling tjenester. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at gøre dit næste event til noget helt særligt.
Skriv til os på info@eventstylingcph.dk eller ring på 27136576.